Restauratie en schade

Is uw DS aan een restauratie of deelrestauratie toe of heeft uw DS onverhoopt schade opgelopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig verzorgen wij kleine en grote(re) restauraties. Ook kunnen wij u helpen uw gestrande project weer op gang te helpen. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en hebben bijna alle carrosseriedelen in eigen voorraad. Dit stelt ons in staat om uw restauratie snel en vakkundig uit te voeren. DS Advies, voor restauratie en schade.

D Super5 1972Al het werk gebeurt in overleg met de klant, zodat u achteraf niet voor onprettige verrassingen komt te staan.
Ook kunnen wij uw DS beschermen tegen roest. Onze jarenlange ervaringen met DS-en zorgt er-voor dat we precies weten welke plekken we op welke manier moeten behandelen. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende inspectie en/of advies hoe uw DS het beste beschermd kan worden.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het afhandelen van alle mogelijke schades aan uw Citroën DS. Hierbij bieden wij een all-in service. U krijgt van ons een vervangende DS mee en wij handelen de schade verder af. Wij taxeren de schade, nemen contact op met de verzekeringsmaatschappij en zorgen ervoor dat uw auto weer in topstaat voor u klaar staat.