DS Advies

DS Advies is in 1993 opgericht en ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Wij zien het als onze missie om de klassieke Citroën DS en ID op de weg te houden. Het bedrijf bestaat uit een team van gedreven en gepassioneerde mensen. Altijd op zoek om de beste auto’s naar Nederland te halen met als doel deze Godinnen op de weg te houden, daarbij strevend naar perfectie en verbetering. Door middel van een breed netwerk vinden wij nog steeds de mooiste “voitures” in Frankrijk. DS Advies heeft regelmatig DS-en op voorraad, meestal van de eerste eigenaar en met weinig kilometers, variërend van 50 tot 130 duizend.

Deze auto’s worden door ons geheel nagekeken en tegen corrosie beschermd, zodat u lang kunt genieten van uw klassieke DS. Wij besteden veel tijd en aandacht aan uw DS, om deze te laten rijden zoals Citroën dat destijds bedacht heeft. Uw DS wordt niet afgeleverd voordat wij haar aan uitgebreide testritten onderworpen hebben. Door preventief onderhoud wordt de zorg om onvoorziene uitgaven geminimaliseerd. Alle werkzaamheden worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe – vaak originele – en gebruikte onderdelen.

Daarnaast bieden wij een uniek “full operational” lease-concept, met optie tot overname na de leaseperiode. Veel DS-rijders beleven op deze wijze dagelijks plezier aan de DS.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in o.a. restauratie, reparatie, schade-afhandeling, inbouw van LPG, geluids-, telefoon- en alarminstallaties, met respect voor de wagen.

DS Advies nodigt u graag uit voor een bezoek. Wij zijn open op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag volgens afspraak.