Reparatie en onderhoud

DS Advies is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van de Citroën DS. Om uw gekoesterde DS in topstaat te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. In onze gespecialiseerde werkplaats hebben wij alle hulpmiddelen voorhanden om dat snel en adequaat te kunnen doen. Daar waar mogelijk werken we met originele onderdelen. Als dat niet mogelijk is, werken we met uitstekende vervangers.

Reparatie en onderhoudOok kunt u voor alle voorkomende reparaties bij ons terecht. Wij voeren alles uit: van het vervangen van banden tot aan complete motorrevisies en complexe reparaties aan de hydrauliek van uw DS.

In de loop der jaren hebben wij een enorme hoeveelheid onderdelen opgebouwd. Gebruikt, gereviseerd, nieuw en waar mogelijk origineel. Omdat wij altijd kunnen putten uit eigen voorraad bent u uw auto nooit langer kwijt dan noodzakelijk.

Als wij aan het werk zijn aan uw DS, bieden wij u vervangend vervoer in de vorm van een Citroën DS.

Bij al ons werk hebben wij als uitgangspunt: uw DS te laten rijden zoals Citroën dat ooit bedoeld heeft. Zodat u kunt genieten van de ultieme DS-beleving en vele zorgeloze kilometers kunt afleggen in uw DS.